Victory Leisure Homes have been creating luxury leisure homes and lodges for over a decade and in the summer of 2020 they enlisted us to bring their customer experience centre vision to life at their head office in East Yorkshire, UK.

The once empty and under-utilised reception area has now been transformed into a 140m2 showroom. The bright and modern space includes: a welcoming meet and greet area, a refreshments corner and an L-shaped seating zone, where customers can look through samples and discuss design options. There are also two meeting rooms included in the design.

Fiona, our interior designer said: “Victory wanted an experience centre that would be welcoming for customers but would also work for more corporate, formal meetings. Together, we developed a space that perfectly balances an aesthetically pleasing, relaxing customer area alongside practical, ergonomic meeting spaces.

“It’s a fantastic project and we’re really proud to have been a part of this impressive transformation.

“We developed a tonal colour palette, which has created a very relaxed feel to the experience centre. There’s lots of wood, planting and neutral accents that all naturally complement one another and create a really contemporary finish.

“The meeting rooms’ foldable walls mean that these rooms are very flexible. Victory wanted the option to transform the meeting spaces into VR rooms, so the ability to reconfigure the design via the foldable walls is a great addition.

“We designed a handleless storage unit, incorporating wooden slats to the front of the design, creating interest whilst incorporating the natural design elements Victory requested. The piece large enough to hold a variety of samples without being too bulky. It’s sleek and smart and ties all of the natural elements together perfectly.”

Gary Corlyon, MD of Victory said: “Our new customer experience centre is exactly what we were looking for. It’s light, bright and modern, giving customers a taste of what they can expect from one of our models. We’re extremely proud of the space and truly believe that it sets us apart.”

See more of this project here – Victory Leisure Homes